Hur går det till när ett företag går från en spröd planta till att bli en egen pulserande kropp i samhället. Jo, det går på många, många olika vägar. Men för att denna planta ska växa upp till en vacker växt så gäller det att vattna den med rätt vatten och göda den rätt så att den växer sig rak och inte kroknar på vägen.

 

När företaget inte längre är i sin linda kan det handla om att du väljer att ta ett nytt spår med företaget för att lansera nya produkter eller resa en ny stege. En annan typ av spännande förändring är att byta form och gå från en enskild firma till ett aktiebolag och med detta kavla upp armarna för en ny framtid. Att ta tag i sin verksamhet betyder även för många företag som har olika produkter som skeppas ut att ha en bra och fungerande lager. Och att använda sig av ett lagerföretag kan betyda stora vinster. Lagerkompaniet står för tullagermen även lagerhotell samt att de tar hand om er återvinning. Det kan vara en enorm trygghet att veta att ens lager inte befinner sig på samma ställe som ens kontor för att med större trygghet veta att det sköts av personer som har det som sitt jobb att få alla delarna att klaffa. Detta så du kan göra det du är bra på och lyfta företagen ännu mer.

 

Bli en coach

 

För att få ett annat perspektiv och för att även kunna driva företaget bättre samtidigt som man hjälper andra kan en fin handling vara att bli en coach för personer som haft det svårt i livet. Att finnas där som en mentor och på detta sätt kunna förklara ut hur man driver ett företag. Det gör att du ständigt är uppdaterad och gör ett bättre jobb för ditt företag. Detta är något som Mats Hilding har börjat med för att hjälpa småföretagare i Ryssland. Han har insett att han hade större kunskaper och erfarenhet som affärsman än vad han trodde. Och kanske är detta ett sätt för dig att utvecklas?