Är det något som alltid kostar mer än 359 kr, så är det en Epson EPL-C 8200PS.  Att tonerkasetter är dyra är alltså inte alls hela sanningen, det gäller bara att hitta en prisvärd leverantör som kan tillhandahålla sådant som är prisvärt och inom ens ekonomiska budget.  För när det kommer till prylar som dessa så vill man ju kanske inte lägga ner en förmögenhet direkt. Dom pengarna vill man ju hellre lägga på sådant som ger lite mer glädje här i livet, vilket just tonerkasetter kanske itne direkt gör.

Nog för att man bör vara mycket tacksam för vad dagens teknik har att erbjuda, är vi lika tacksamma för att vi slipper lägga ner tusentals kronor på en laserskrivare eller bläckpatroner. För just dessa sakerna är ju ett nödvändigt ont i vår vardag. Vi köper dessa prylar för att underlättar vår tillvaro, inte av någon som helst annan anledning. Det tror jag nog att vi alla kan vara ganska så överens om.

Men som sagt, att gå runt och klaga på var tekniken har hamnat idag känns inte särskilt rimligt.  Dagens moderna uppfinningar har trots allt bidragit till att vårt samhälle har utvecklats enormt mycket och utan dem så kan nog ingen feta exakt var vi hade befunnit oss. Vissa av dagens yrken hade troligtvis inte ens funnits, något som ju uppenbarligen hade förändrat dagsläget väldigt mycket.

Så tänk på det alla ni teknikmotståndare där ute. Det må vara trist coh ovanligt långtråkigt ibland, men tänk var det har tagit oss idag?