Tillfredsställelse kan komma i många former under 359 kronor. Det här är våra favoritnjutningar under 359-strecket:

– Hummer. Skaldjur är nästan själva sinnebilden för lyx och njutning. Många affärer säljer fryst hummer – så inhandla och tina upp hemma. Nästan lika god som färsk, det vill säga fantastiskt god!
– Ett hett bad. I princip kostnadsfritt, av uppenbara skäl. Häll upp skum i badkaret, plocka med dig favoritboken och dra ur telefonjacket.
– Sexleksaker. Ett plumpt alternativ kan tyckas, men också något som blir allt rumsrent att både diskutera och att äga. Om du ändå tycker att inhandlandet kan bli lite kymigt så kan man med enkelhet köpa sexleksaker på nätet. Mer njutning åt folket, säger vi.
– Massage. Många massageställar erbjuder en stunds massage för mindre än 359 kronor. Vad är väl ljuvligare än att bli masserad efter en lång dag?
– Bastu. Bastubad kostar egentligen bara femtio kronor, eller den kostnad som nu är förknippad med att kliva in på ett kommunalt badhus.

Som ni hör finns det gott om njutning att förskaffa sig om man bara har 359  kronor att spendera. Man behöver ju inte unna sig alla de här sakerna på en och samma dag, eller ens en av dem. Men att någon gång i veckan ge sig själv billig njutning kan vi på 359kr.se varmt rekommendera!